Agenda

Klikt u hier als u problemen ondervindt met onderstaande timeline.

4e Muziekfeest voor de vrienden van de Muziekkamer

28 oktober, 2018

4e Muziekfeest voor de vrienden van de Muziekkamer

Met veel plezier kondigen we de Vierde Vriendendag aan met medewerking van de groepen Dapper’s Delight, Folq-World en Bodhi & Titus. Noteer deze datum alvast in uw agenda. U ontvangt tijdig bericht met de aanvangstijd, locatie en hoe u zich kunt aanmelden.

Lees meer

Folq-World

28 oktober, 2018

Folq-World

Folq-World is een band bestaande uit vier muzikanten uit Enkhuizen en omgeving, allen met een voorliefde voor volks- en wereldmuziek. Paul Hondius speelt gitaar, altsax, fluiten, viool, zang, Jan Sijben tuba, Kees Rood de accordeon en Rico Linders klarinetten, sopraansax en mandoline.

Lees meer

Bodhi & Titus

28 oktober, 2018

Bodhi & Titus

Veelzijdige muziek en mooie samenzang, zo kan de muziek van Bodhi & Titus misschien wel het beste getypeerd worden. Van Keltische muziek tot de Portugese Fado. Van mooie ballads als ‘Fields of Athenry’ (Iers), ‘Caledonia’ (Schots) tot ‘Besame Mucho’ (Fado) Bodhi & Titus vormen sinds 2017 een (zang)duo en zijn individueel al…

Lees meer

Dapper’s Delight

28 oktober, 2018

Dapper’s Delight

Dapper’s Delight laat zich inspireren door de 16e tot 18e-eeuwse Engelse dans- en liedmuziek met haar levendige uitwisseling tussen kunst en folk. Dit leidt tot een geraffineerde pelgrimage door het grensgebied tussen ‘lage’ en ‘hoge’ cultuur. Dapper’s Delight bestaat uit de ongewone combinatie van concertina en blokfluit: het eerste instrument is nauw verbonden met de Engelse folktraditie, het tweede was eeuwenlang courant in de klassieke muziek.

Lees meer