De Muziekkamer Edam | 10 Jaar | Jubileumconcert

In december las u in onze nieuwsbrief de aankondiging dat wij de concertreeks, die wij jarenlang organiseerden, gaan beƫindigen. Natuurlijk niet zonder daar een feestelijk slot aan te geven met als extra accent dat de Muziekkamer in 2019 10 jaar bestaat. En dit gaan we groots vieren met een prachtig concert in de vorm van een festival in Kerkgebouw De Swaen aan de Voorhaven 135, 1135 BP Edam. De kerk wordt geroemd om de mooie akoustiek en we zijn dan ook heel blij dat 13 gezelschappen hebben toegezegd hun mooie muziek op deze locatie met ons te willen delen. Het is een besloten, gratis festival en alleen toegankelijk voor u als vriend van de Muziekkamer.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is (75) en de brandweer ook voorschriften heeft, is het belangrijk snel een plaatsje te reserveren. De middag is ingedeeld in 3 blokken muziek met daartussen pauzes, waarin u wordt verwend met allerlei heerlijkheden. Om ervoor te zorgen dat iedere groep de aandacht krijgt die het verdient, kunt u de kerk alleen in en uit tijdens de pauzes. De kerkdeur gaat open om 12.30 uur, het concert begint om 13.00 uur en zal duren tot 17.00 uur. Na afloop een uitgebreide borrel en mogelijkheid kennis te maken met de musici.

Aanmelden voor 21 maart via: maisavanderkolk@ziggo.nl of tel 06 20889988. Wij hebben er enorm veel zin in en verheugen ons op uw komst.